Bjørnebrød.
På trekantede brød, nybagte og duftende, smøres et meget tyndt lag mayonaise. Skiver af mozarella puttes på brødet, og det hele dækkes med grillet aubergine og artiskokhjerter.
Til allersidst lægges tynde skiver kogt skinke og der drysses med salt og peber. Pakkes ind i madpapir og skæres tværs igennem. Serveres med iskold italiensk appelsinvand.
Bjørnen sørgede for indkøb til frokost, da vi alligevel var der. Han er en sand mester på sandwichområdet.
4 kommentarer:
Mit mundvand !!! Det bjørnebrød-arrangement er da lige ved at springe ud af billedet og ned i min mave...gid det var muligt !!
Ja, han er skrap ikke?
Jo for dælan da, jeg har lagt mærke til det tidligere, han er SÅ anvendelig den Bjørn...
Ham der bjørn, må du godt sende på juleferie hos mig ;-)
Jeres tradition med den italienske julekage lyder rigtig hyggelig. Den kunne jeg godt selv forfalde til, men mine "drenge og mænd" kræver mere kontineltalt præget morgenmad på fridage...
Send en kommentar