tirsdag den 22. maj 2007

Claus Meyer er en finke.Jeg har det underligt med Claus Meyer. Nogen gange får han mine nakkehår til at stritte af bar irritation. Jeg ved ikke, hvorfor.

Nu er den irriterende Meyer aktuel på DR1 med madserien 'Smag på Danmark' og her får han vist, at han kerer sig om de gode danske råvarer.

I dagens afsnit var vi en tur i rabarberbedet, på herregårdsmejeri og i osterygeriet. Alt sammen rene lækkerier og bevars, manden kan jo lave mad.

Der, hvor det for alvor gik galt, var da han introducerede fjordrejen. Det var tarveligt. Friske fjordrejer på godt brød, smurt med fed svinsk, hjemmerørt mayonaise. Guddødemig!

Jeg måtte overgive mig på stedet og Claus vandt madgrisens hjerte, på trods af at han sang 'Proud Mary' cyklende igennem en fynsk sommerkulisse. Jeg sidder da klar på næste tirsdag. Helt sikkert.

Fjorrejer er ypperlig gudespise og kan gøre enhver brødflov, og snart skal Bjørnen, nattegudinden og resten af hustanden, pille, pille og pille, men også røre, røre og røre.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fjordrejer er gudespise!!!
Meyer..Tja..
Tillykke med dine skønne sandaler!
Fedt at dine seje øreringe kommer ud i verden!

Sifka sagde ...

Ja, nu skal der snart råguffes :)
Jeg håber på sandalvejr i det næste lange stykke tid så jeg kan få gavn af købet.
Jeg synes også det er fedt :))

HANNE sagde ...

Ja, Meyer er til tider irriterende. Måske fordi han taler lidt arrogant (måske lesper han bare, eller har en trøffel i munden)? Men Mad, det kan han sgu lave. Jeg skal prøve mayonaisen, kalorier eller ej :-)