lørdag den 19. maj 2007

Du må ikke lege i vores gård.

Fotografi taget af Bjørnen på mobiltelefon.

Bjørnen og vennerne spiller basket. På et tidspunkt falder de over den fede kurv af god kvalitet og er lykkelige. Lige indtil en rigtig voksen mand kommer og orienterer om, at man har besluttet på et møde, at det larmer for meget, når de spiller. Derfor er det kun kompleksets egne beboere, der må bruge kurven. Nu var de advaret. Bedstevennen når, at spørge om det larmer mindre når, det er egne beboere, der spiller, inden de fortrækker.

Da knajtene ikke forcerer plankeværker, eller går igennem porte eller låger, eller overser skilte, føler de sig i god tro. Et par dage efter spiller de om den gode kurv igen, men afbrydes atter af den rigtig voksne mand, nu med korslagte arme, der gentager advarslen med øjeblikkelig virkning. Ud.

Vi deler mur med nybyggeriet. Muren skulle være revet ned, samtidig med at de nye komplekser blev bygget op. På et møde fik beboerne i det gamle byggeri denne information og modsatte sig, da man blev utrygge ved tanken om, at småbørnene pludselig ville få fri adgang til et stort areal med både biltrafik og vandfyldte kanaler. Det kom rigtig meget bag på folkene fra de nye komplekser, for de havde forestillet sig, at vi skulle være et stort fællesskab på udearealerne, men kravet blev altså fastholdt. Muren blev stående.

Nu er der fyldt op i de nye komplekser, og ungerne har fundet plankeværket, hvor brædderne er lagt lige til at kravle over, hvis der ikke lige er nogen ved porten. Mig bekendt er der ingen, der er blevet bortvist fra vores baghave.

Nuvel, basketholdet har planer. De har tilfældigvis en kammerat fra klassen, der også er glad for at spille. Så en dag stiller han op på holdet og så må vi jo se om reglerne skal bøjes.

1 kommentar:

HANNE sagde ...

Mænd med korslagte arme....øv