onsdag den 16. maj 2007

Febervildelse?

Jeg er taget hjem før tid idag. Jeg kørte et sving om Netto og fik ordnet lidt småindkøb til i morgen.

Da jeg kom hjem, faldt jeg i savlesøvn på sofaen og da jeg vågende op igen, opdagede jeg den vårgrønne megatermos på køkkenbordet.
Hvor kom den dog fra? Det må være febervildelse, der her gjorde sig gældende. 1,9 l! Jeg kan slet ikke li' megatermosser.

Nå men, skal sandheden frem, og det skal den vel, så sker det tit, at der ikke er plads nok på den almindelige tekande, så den vårgrønne megakande kan være en løsning. Det må være det, der gled igennem feberdøsen, da jeg stod i Netto. Og pyt, for 39 kroner, går det nok.

Forøvrigt var denne, den eneste model, hvor der ikke stod noget om kaffe, og kan hænde, at vårgrøn termos er lidt munter i udtrykket, men jeg kan altså ikke drikke te fra en termos der antyder kaffeindhold, også selvom farverne her, måske var bedre.

3 kommentarer:

Natmaleren sagde ...

39 kroner er da ret billigt for sådan en megakande:-)
Jeg syns de er gode når der skal laves meget kaffe/the, men ellers så foretrækker jeg den noget mindre model.
Ha en god aften.

Liselotte sagde ...

Jeg synes den signalerer sommer og det er da ikke så skidt endda. Jeg har selv en mosgrøn termo med hvide polkaprikker. Den er dømt til evig sommerkande, for det er den eneste tid på året jeg kan holde den ud, men så gør den også fin gavn :-)

Sifka sagde ...

Ikke et ondt ord om sommertermos. Det er nu også mest størelsen, der er lidt voldsom, men det må jo til når man er en bæller :-)