lørdag den 12. maj 2007

Forløsende fredagsguld.


Ugen har været præget af et hårdt pres på virksomhedens ansatte. Der må gøres noget.

I midlertid, griber vi fortsat de bidder af positivt overskud, der heldigvis stadig dukker op. Vi gransker de trætte hoveder for, at finde udveje og nye muligheder, samtidig med, at vi holder opgivelsen fra døren. Vi vil nemlig.

Fredag blev en bytter til en tidlig dag og det var der brug for. Bjørnen har været i knæ og jeg har haft urolige tanker og her viser det sig, at de kedelige erindringer stadig er i live og hurtigt kommer forbandet tæt på.

Fredagens gå-hjem-tid nærmer sig og så kommer hun! Den gode kollega, som beordrer een til at vente. "Kom, sæt dig!" Og her hjælper det ikke, at protestere, så man sætter sig. Nu vendes og drejes ting. Erfaringer gennemgåes, der grines af fælles minder og vi grumler lidt over andre minder.
Vi bli'r fjollede og synger også skidedårlige reklamejingels, den får ikke for lidt. Vi tumler ud i fredagsfriheden, men med en dæmper på fjanteriet, for der er pressede kolleger tilbage på fortet.

Lidt senere står vi på torvet og vender flere fællestræk, mens vi scanner folk og fæ, der færdes omkring os i før-weekendmylderet. Fjolleriet har fået tågen til at lette, og et par gode ideer er kommet over os. Nu kan vi skilles, for skuldrerne er faldet på plads og karruseltankerne er faldet til ro.
Tiden er givet godt ud og blev til guld i selskab med en god kollega. Nu er vi weekendklar. Vi har haft fri i 1½ time.

Tak.

1 kommentar:

Lene sagde ...

Godt med gode kolleger, men det lyder som om I er hårdt presset, håber der sker noget. Det kan man kun holde til et stykke tid, så vælter korthuset.
God weekend