mandag den 21. maj 2007

Hvidovre tur - og heldigvis retur.

I dag var dagen for turen til Hvidovre Hospital, hvor Bjørnen har været indlagt en del gange. I dag skulle han ha' foretaget den undersøgelse, som hensynsfuldt var blevet udskudt en tid, men i dag måtte det gøres, der var ingen vej udenom.

Efter at have afleveret de nødvendige data, kom den den vante besked om at følge den røde linie til undersøgelsesrummet. Gys.

Så sad vi der og sad. I lang tid. I meget lang tid. Og kedede os, men fik lidt styr på nervøsiteten og alligevel ikke. Nej, vi har ikke talentet til det her.

Endelig var ventetiden forbi, og vi fik joket lidt med den iøvrigt meget flinke og dygtige overlæge, som har været det faste holdepunkt lige fra operationerne blev besluttet, og tak for det.

Når det hele så er overstået, så sidder vi der i Metroen og ånder lettede op, bli'r glade, sultne og helt almindelige. Væk er bekymringerne og nervøsiteten. Det gik jo, og godt.

Vi skilles for enden af trappen. Bjørnen går til højre mod matematikrepetition, og jeg går til venstre og forelsker mig i to par sandaler og et par gyldne ballerinasko.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Ventetid er værre end alverdens undersøgelser, men hvor er det godt, at I har en læge som kender din søn og som I er trygge ved.

Anne sagde ...

Dejligt, at det er vel overstået, og Bjørnen klar til rep. af den matematiske slags.

Du blev forelsket, siger du, men kom forelskelserne med hjem??

Sifka sagde ...

Njaeee, jeg skulle lige tjekke med garderoben og senere med en veninde på MSN. Nu er jeg næsten afklaret. Måske vil du være med i afgørelsen??

Anne sagde ...

Gyldne ballerinasko, det må man bare eje!
Så dem er du nødt til at købe, og sandaler, tja, sådan nogen kan også være smarte at ha' i en virksomhed som din...

Regitze sagde ...

åh, hvor jeg også har været gennem turen(e) med knajten.
det er noget blødende, sejt noget. men man er der.
hvor er jeg glad for, at det gik godt.

Sifka sagde ...

Regitze, jeg drager lettelsens suk, men bagved ligger altid en lille frygt og lurer. Den vælger jeg for det meste, at ignorere, men den er der.