tirsdag den 1. maj 2007

Is there anybody out there...?


Jeg startede denne blog fordi jeg synes det kunne være sjovt, at arbejde med tekst og billeder, som en dokumentationsøvelse for mig selv. Kort efter, at jeg var startet, meldte nysgerrigheden sin ankomst, uanset intentionen. Var der nogen derude, der læste med?

Der var hen ad vejen kommet pænt med kommentarer, også ros for bl.a. billederne og det gjorde mig selvfølgelig glad, især fordi jeg er total nybegynder. Mere nysgerrighed gjorde, at jeg begyndte at tælle. Jeg kunne konstatere, at noget foregik, også ud over mine egne til- og fragange.

Min egen læsning tæller mange og forskellige blogs. Nogle bliver besøgt og kommenteret på næsten dagligt, andre læser jeg sjælnere. Jeg har selv fået dagligt kommenterende besøgende og udvider gerne kredsen, for jeg sætter stor pris på udveksling af ord med andre.

Jeg har ikke fundet mig helt tilrette endnu og jeg vil vist meget mere end jeg p.t. er i stand til. Der skal læres og spørges noget mere og for øjeblikket er jeg alvorligt ude af form. For jeg er usikker på stilen og opsætningen, men jeg forventer dog, at jeg fortsætter en tid endnu, fordi jeg hele tiden opdager nye sider og muligheder, der skal udforskes.

Mit eget bloglæseri bevirker udfordring på mange måder. For der er jo masser af fantasktiske billeder, opskrifter, historier, egnsbeskrivelser, digte, anmeldelser, meningsudveklinger osv. derude i Bloglandet. Jeg får viden om ting og sager, jeg garanteret aldrig får brug for, men det er skægt, at få tilbudet om indsigten. Der er ting jeg undres over, og ting jeg ikke forstår en bjælde af. Der er ting jeg ikke gider og la' så bare vær'.

Ud over inspiration og andet, har både læsning og skrivning ovenikøbet en afstressende virkning, som jeg i øjeblikket synes, at jeg har hårdt brug for, og jeg kan overfor mig selv få vendt nogle ting, mens jeg sidder og roder med tekster og billeder. Denne kendsgerning, samt at projektet her, er mit helt eget, er nok de tungestvejende årsager til mit bloggeri.

Tanker er tømt ud og andet kalder. Tak for inspiration, interesse og indsigt.

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

tak selv, for at dele med os dine tanker, både på godt og ondt.
kh.fra Island
Frida

Anne sagde ...

Feel good Blogger :-)
Det er dejligt at du er med, Sifka, fortsæt endelig!

Sofie sagde ...

Jeg er i hvert fald her på den anden side af skærmen og følger interesseret med! Jeg er så dårlig til at få skrevet kommentarer.. men arbjeder på sagen :-)
Kh Sofie

Natmaleren sagde ...

Jeg er også en af dem der kigger med hos dig.
jeg læser også flere andre, og nye dukker op. Nogle er interresante, nogle ikke og dem springer jeg over. Jeg har også fået indsigt og viden om mange ting som jeg ikke kender noget til og det syns jeg er spændende.
Jeg håber du fortsætter med dit bloggeri i lang tid endnu:-)

Lene sagde ...

Jeg er glad for at du er begyndt at blogge, Sifka, bliv endelig ved.

Sifka sagde ...

Mange tak for opmuntringen. Jeg håber så bare at i vil bære over med mig i fumle/famle perioderne.