Brødflov...
blev jeg, mens jeg kerede mig om morgendagens koteletter.
Jeg smurte et par hapser på det nyligt bagte brød, dækkede skiverne med agurk, dernæst en lille fiskedelle og afsluttet med en skive tomat. Drysset med salt og peber. Fiskedellerne stegte jeg i går. Farsen blev rørt op med lidt cremefraiche, strimlet citronskal og en ordentlig tot dild.
Morgendagens koteletter ligger på køl i en pose med marinade blandet af soja, revet ingefær, ketchap manis og friskpresset citronsaft. Der skulle også ha' været hakket hvidløg i, men de hvidløg jeg render ind i for øjeblikket, er forfærdelig kedelige. Har jeg mon mistet hvidløgsgrebetgrebet eller hvad sker der?
3 kommentarer:
Nej, jeg tror ikke, du har mistet hvidløgsgrebet. Jeg tror den friske høst er lige på trapperne.
Hvis man vil dyrke dem selv skal de, så vidt jeg husker, sættes om efteråret før frosten og kan så høstes i juni-juli.
Vil prøve at huske det ;)
Nøj det brød du der har bagt, hvor ser det dog bare lækkert ud:-)
Ha en rigtig god aften.
Det ser rigtig dejligt ud. Det med hvidløgene forstår jeg nu ikke, jeg har da lige købt (i netto) nogen rigtig flotte nogen...
Send en kommentar