Kålen igen.
Efter at jeg havde siddet og rodet med ørenringe, blev det tid til køkkengang. Spidskål, zucchini, forårsløg, ærter, rosmarin, basilikum og citron saft- og skal blev gjort klar på hakkebrættet. Hele molevitten blev dampet i sauterepanden med et drys salt, peber og tørret oregano.
Store aber blev skivet og lagt på de lyseblå hverdags, mens kyllingepølserne fik en omgang striber på grillpanden. Så begik jeg en katastrofal fejl. Jeg smækkede låg på sauterepanden og det må man altså ikke med grønne grøntsager! De bliver matte og kedelige. Øv, øv, men jeg tror, at det må skyldes varmen.
Da alt var klart, blev kålen lagt på abeskiverne, så væden kunne trænge ind og giv' en let syrlig smag fra citronsaften. Det var et godt måltid, selvom kyllingepølser var lidt tamme i betrækket. I morgen ryger de i en frittata og så har de bare at indordne sig.
Nu venter en tur i Frilandshaven på DR2.
3 kommentarer:
Den aftensmad se lækker ud. Jeg glemte Frilandshaven og så kun de sidste 15 min, men lidt fik jeg da set.
Uhm, lækkert foder. Hvor er billederne af de øreringe, som du sysler med :-)
Øv, ja jeg glemte også Frilandshaven....som du siger, det må være varmen. Til gengæld så jeg Il Divo senere ;-) Det overlever jeg på!
Dejlig aftensmad!
Send en kommentar