søndag den 17. juni 2007

Kompotovn.

Rabarberkompotten er skudt igang. Jeg har snittet stængler, lagt dem i en lille bradepande, drysset med rørsukker, strimlet citronskal og en vanillestang, skåret i små stykker. Ind i kompotovnen i en halv times tid.

Imens fortsætter jeg mit filmkiggeri, men finder pludselig på, at jeg skal blogge. Samtidig bli'r jeg kaldt op på MSN'en og så går det hele i kludder. Først forsvinder ét billede og så ét til. Tilsidst sletter jeg hel skidtet og ligger mig tilbage til sofa og film.

Tiden hyler og jeg stopper filmen og skynder mig ud og prikker hensynsfuldt i et stykke velduftende rabarber. Ta'r en lille teske og smager forsigtigt med spidse læber på saften, der er strømmet ud i bunden af bradpanden og har blandet sig med sukker, vanille og citron.

Det smager deliciøst, hverken mere eller mindre. Vi er klar til dessert når kompotten er dampet af. Ser lige resten af filmen, ok?

4 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Virkelig fine billeder

Husejer sagde ...

Smovs fra kompotovnen ;)

Ser ud til at du nåede alt, hvad du satte dig for i weekenden!

Sifka sagde ...

Tak, Marianne.Ros er dejligt :)

Ja, jeg nåede det meste, men kyllingen med chilichokoladesovs er skrinlagt. Vi nuppede et par flade istedet. Der var rigelig chokolade i den kiksekage :)

HANNE sagde ...

Åh, de farver på billederne.....de er lige til en sommertrøje....en rabarbertrøje med vanille .-)