lørdag den 23. juni 2007

Sankthansmuffin.


Peberfrugter renses og brændes af under grill, eller på gasblus. Jeg gjorde det på en tør panden med meget kraftig ild under. Når skindet bobler og bli'r sort puttes de i en plastikpose og køler af. Herefter kan skindet fjernes meget nemt.

I mens har jeg smeltet 125 gr smør i en kasserolle. Peberfrugterne hakkes og puttes i en skål med 350 gr mel der er sigtet med 3 tsk bagepulver og et lille skvæt salt. En pæn håndfuld feta smuldres oveni. Det hele vendes og der laves en fordybning i blandingen.

I en skål blandes 2½ dl mælk med 2 piskede æg og hældes ifordybningen. Det smeltede afkølede smør hældes over og jeg vender det lige sammen med en dejskraber, ikke for længe, og det må gerne klumpe.

Fordeles i 12 muffinforme og bages næstnederst i en 200-210 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Jeg prikker for at checke om de har fået nok. Det har de, og så skal de ud af formene og køle af på en rist, men ikke for meget, for de smager bedst lune.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nøj det ser godt nok lækkert ud:-)
Fortsat god Sct.Hans aften:-)

HANNE sagde ...

friske farverige forme fremmer fornøjelsen for feta fristelserne......
fdet fser fgodt fud, fbliver fhelt flækkersulten:-)

Liselotte sagde ...

Uhm, hvor ser de gode ud. De må prøvekøres en tur snarest :-)