Salvie og rosmarin.
En stor håndfuld salvie er blevet hakket, og drysset over en bradepande fyldt med champignon. Inden da havde jeg hældt et lille bægerfuld soja og en pæn skvat fløde ved.
Det skal senere ind i ovnen, og stå til det samler sig og blir gyldent. Ovnen skal stå på 200 grader.
En flok jordbær drysset med flormelis og hakket rosmarin, var forleden en tur i en 180 grader varm ovn, hvor de stod indtil de faldt sammen af varme og saftede sammen med rosmarinen og sukkeret.
I dag kom disse jordbær, skefuldevis i muffinforme beklædt med mørdej og derefter lukket med et lille låg, også af mørdej. De fik en tur i ovnen, til de var blevet gyldne. Senere, skal de pyntes med lidt smeltet, meget mørk chokolade.
Jeg har vasket kartofler, gulerødder og renset majskolber. Det skal koges i letsaltet vand, og serveres sammen med smør, der er vendt med hakket purløg og dild. På sidelinien står et par ungoksebøffer og venter på deres tur.
Det bli'r et dejligt lille måltid, der ryger på pladen i dag.
1 kommentar:
Øj, hvor lyder det bare lækkert både med svampene og med jordbærren, det må prøves en dag, for jeg har både salvie og rosmarin i haven og resten har de i Føtex...
Send en kommentar