Søndagsboller.
I embeds medfør bagte jeg boller i torsdags, og de blev flotte og lækre. Hertil morgen slog jeg en dej op med udgangspunkt i opskriften fra forleden, men jeg kunne ikke nære mig og tilsatte blåbærsuppe i stedet for vand.
Resultatet blev en pladefuld boller, der har sendt vidunderlige dufte ud i lokalerne, også mens dejen hævede.
Ved pladen spiste vi bollerne i selskab med en kop Kusmi for helt ærligt, er det næsten køligt her til morgen!
Opskriften på bollerne kommer på lidt senere.
6 kommentarer:
Den opskrift glæder jeg mig godt nok til. Jeg elsker blåbærsuppe og boller hver for sig, men sammmen må det da være det ultimative.
Kh Jane
Mon ikke snart du kunne blive opfinder for et eller anden råvare-firma?!
Bollerne ser gode ud, og jeg har blåbærsuppe fra Sverige på lager, så jeg er klar, når du poster en opskrift :-)
Spændende....
Hvordan laver du blåbærsuppe, for jeg kender et sted, hvor der er mange:)
Opfinder for kun ét firma, kan vist ikke gøre det, så mange ideer, der her sprudler frem. Jeg vil også gerne vide lidt om blåbærsuppe, for vi har millioner på vores sommerhusgrund, og vi bliver alkoholiske, hvis vi skal bruge dem alle til snaps. Og at komme suppen i boller, det lyder helt fjong!
Hanne: Blåbærsuppen køber jeg i Sverige.
Nina: Jeg blir ikke grøn, men blå af misundelse. Bare det var mig der havde tilgang til blåbær. Du kan putte hele bær i brød, det er også godt.
Et bud på en opskrift findes her:
www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift-hverdagsmad.php?id=18731%5C
Tusinde tak, Sifka. Den opskrift ser superlækker ud. Jeg må vist afsted og igang med plukkeriet.
Send en kommentar