lørdag den 22. september 2007

Afslutning.

Bladbeder danner bund for pangasiusfileter. Bjørnen er trådt til og skiver champignon, mens jeg renser to porrer, som skæres i passende stykker på skrå. En citron i tynde skiver, samt timiankviste lægges på, og vi går videre med at hælde lidt hjemmegjort blendede tomater over.

Bjørnen har stemt for flødesovs, så det får han. Han hælder derfor lidt fløde ved og dækker til med fire bladbeder og et stykke bagepapir.

Fadet skubbes ind i ovnen, hvor der er gang i et fad med håndskårne fritter med skræl og hele pivtøjet.

Jeg slutter af med at slå en dej op til natten. Der er rester af æblemarmelade fra kogegryden, en håndfuld hakkede mandler og en sjat øl der stod i vejen.

Nu har Bjørnen fuld kontrol over køkkenet og står for den videre anretning. Han har en ven på spil, som er modig nok til at spise med.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har farvestrålende bredbede i min have.

Har flere gange taget de røde, gule og sølvfarvede stængler med hjem - men er alligevel aldrig nået frem til at få lavet mad med dem, det er nok en fejl.... men jeg føler jeg kommer til kort med dem.

Andre gode ideer til hvad de kan bruges til?

Marianne sagde ...

Hvor giver du ham nogle rigtig gode kvaliteter :-)

Sifka sagde ...

visitsen* flødestuvede stængler er en ren delikatesse.

Marianne* Jeg prøver:)