Karryens tilbagekomst.
Bjørnen har igen fattet sympati for karryretter efter en længere pause. Han havde nogle 'brændende' oplevelser som barn, og senere var karry ikke det fedeste at putte i et meget sygt tarmsystem.
Nu lader det til, at traumerne er overvundet, og karryretterne har fået deres renæssance. Jeg har straks slået til med en gang kylling i karry med æbler og porrer. Serveret med basmatiris, fritter af kylleskind, samt en dip rørt af hjemmegjort ferskenchutney og græsk yoghurt.
Inspireret af Mariannes tilløb til et opgør mod en mægtig modstander, fik vi vej-selv fra tanken.
4 kommentarer:
Godt så er jeg ikke deneneste der har fået lidt slik i aften ;-)
Det lyder så lækkert - din ret må afprøves i aften.
åh jeg ville gerne smage det hele!
Kylling eller boller i karry er en af ynglingsretterne her i hytten .... weekendsguffeluf skal der til ;-)
Send en kommentar