fredag den 7. september 2007

Profession pivedyr.

Jeg meldte afbud til jobbet i dag. Jeg orker ikke hoppe rundt og skjule mig for det faktum, at jeg har det somom, jeg er blevet sparket af en hest. En meget stor hest, endda.

Afbudshandlingen er tyngende, og jeg gribes af stor lettelse, da jeg ser, at TV 2's filmkanal viser Ridley Scotts 'Duellanterne'. Så kan jeg glemme den dårlige samvittighed så længe.

6 kommentarer:

marianne/København sagde ...

Du skal overhovedet ikke have dårlig samvittighed.... man melder sig jo syg fordi man er uarbejdsdygtig. Og du skal være bedre til at passe dig selv og være god ved dig selv. Mange tanker og knusser fra æblekinder

Husejer sagde ...

Kender det godt, den sunde fornuft og tanken siger, at man ikke skal have dårlig samvittighed over at sygemelde sig. Men så er der lige kollegerne, som nu skal udføre ens arbejde også, øv.

Men godt at du har noget til at holde tankerne i andre baner. Jeg tror jeg skal se atletik ;)

God weekend og god bedring, som din æbleveninde siger: Pas på dig!

Anne sagde ...

god bedring...og vi kan god undværes (ikke?)

Zette sagde ...

Du skal pleje dig selv, Sifka. Hvis du nu var taget på job, var der jo ikke kommet noget godt ud af det - kun noget skidt. Men jeg ved godt, at det er let for mig at sige. for jeg er storslem til det selv.

Marianne's mening sagde ...

Godt du passer på dig selv i stedet for at halte igennem en arbejdsdag. Kender godt den dårlige samvittighed, men den skal vi lære ikke at tage os af.

Håber du har haft en god dag trods alt :-)

Deborah sagde ...

DROP den dårlige samvittighed! Du får ingen tak for at blive mere syg og gå på job alligevel!

Slap af og bliv ordentlig frisk igen!!!