onsdag den 17. oktober 2007

Aftalevaskeri.Jeg er ikke så heldig i dag, hvad angår planlægning og aftaler. Det går lidt i smiddersmadder og kage.

Jeg tilmeldte mig, på et tidligere tidspunkt, et kursus, hvor vi skulle arbejde med wordpress, og det ville jeg gerne lære en hel masse om. Jeg drømmer om en blog med et fedt design, hvor jeg selv bestemmer det hele. Det er et kort kursus over fire gange, og vi er nu nået halvvejs.

I dag måtte jeg se i øjnene, at jeg bliver nødt til at melde afbud til resten af forløbet.

Økonomisk er det også noget øv, fordi jeg gik og troede, at jeg havde tilmeldt mig længe før kursusstart og derfor også havde betalt. På den første kursusdag, et par timer før jeg skulle møde op, gik det op for mig at min tilmelding var gået tabt i cyberspace, og at betalingen af samme grund ikke var blevet trukket.

Ved denne måneds udgang føler jeg så, at jeg betaler næsten for ingenting.

Næsten hjemme, stående i Blockbuster med medlemskort, Die Hard 4 og betalingen parat, ringer min mobil. Det er Bjørnen der melder afbud til den planlagte efterårsferie-hyggeaften. Der er rod i hans vagtplan, så han skal på fiskedisk, og er allerede et kvarter for sent på den.

I Blockbuster var der flinke folk på job. De tog filmene retur, og nu er hyggeaftenen altså udsat til på lørdag, forudsat at der ikke kommer et eller andet i vejen.

Jeg tager mig om lidt en håndmad eller to. Bagefter sætter jeg mig tilrette med strikketøjet og et stykke islandsk flødechokolade med lakrids. Lakridschokolade har jeg prøvet før, men ikke islandsk. Forøvrigt afholder jeg mig fra, resten af dagen, at indgå nogensomhelst aftaler eller andet bindende.

7 kommentarer:

Husejer sagde ...

Islandsk lakridschokolade - det lyder godt nok specialt.

Sorry at din planlægninger gået i skuddermudder, det sker jo en gang i mellem desværre.

Nu kan du så gå og glæde dig til Die Hard aften på lørdag.

Sifka sagde ...

Ja, jeg smager om lidt på det islandske og ja, skuddermudder happens.

Jeg glæder mig til lørdagshygge:)

Lise sagde ...

Lakridschokolade!?! Det lyder som jul og fødselsdag på en gang. Hvor køber man det? Enjoy!

shabby-marianne sagde ...

Husbonden har også lige linet op til Die Hard....... Jeg behøver det ikke - for jeg er mega hard.... godt det ikke er omvendt, hi hi

Sifka sagde ...

Lise* Velkommen til. Chokoladen købte jeg i Irma, og det var en rædselsfuldt oplevelse. Jeg er total chokoladefreak, men den her var for meget. Jeg har smagt lakridschokolade før, hvor det var helt vidunderligt, men her...

Shabby* Yes, du er mega hard og en sej shabby haj:)

Kagekonen sagde ...

Arj, hvor er det bare surt med både kursus og hyggeaften. På den anden side så kan du glæde dig til hygge og film på lørdag og DieHard 4 er super cool.

anjoe sagde ...

Lakrids i alle genrer er bare lige mig, chokolade mindre, men en blanding lyder ideelt...

Surt for dig, sifka, at dit sidstkøbte var en skuffelse; anderledes heldigt for mig, da nærmeste Irmabutik ligger cirka 130 km fra min bopæl ;-) Jeg vil mere lokalt holde øje med et tilsvarende produkt og prøve det.

Håber at resten af ugen vil forløbe supergodt for dig...