fredag den 26. oktober 2007

Billedproblemer? Glem det!

Inden jeg gik hjemmefra i morges stak jeg kontanter og kameraet i tasken, og for afsted. Endnu en fredag lå forude, og klokken 16.00 skulle jeg begynde weekenden. Jeg har taget fri nogle dage i næste uge og efter min aftale med den brunøjede, vil jeg være sygemeldt en tid.

Nogle af kontanterne skulle omsættes til lækre kager fra Lagkagehuset, som jeg skulle nyde godt af sammen med kollegerne i pausen, og på vejen hjem fra jobbet ville jeg lige besøge fotohandleren, og høre om, han kunne hjælpe med de forsvundne billeder.

Men én eller anden nar valgte, at løse dét problem for mig, ved frokosttid. Han brød samlige personaleskabe op, og tog for sig af retterne. Deriblandt mit kamera, min mobil og min pung med alt, hvad sådan én indeholder. Tak, din store idiot, for den fede fredagsstemning du efterlod!

Jeg har nu tudet af ærgelse, men om lidt må livet gå videre. Fredagshyggen må ligeså stille indfinde sig, og i morgen må jeg gøre skaden op, og finde regningerne frem.

18 kommentarer:

Husejer sagde ...

For fanden da også - det kan jeg godt forstå er lige til at sætte sig ned og tude over.

Udover den vrede du må føle over, at nogen bare tillader sig at gå med DINE ting, så er der nu alt besværet med at få erstatning og ikke mindst fyldt en ny pung op med papirer og kort og alt det der.

Øv, øv, øv - frem med tyve-voodoo-dukken og en sømpistol.

Mange knus og tanker

Liselotte sagde ...

Årh for pokker, det er fandeme lige til at tude over. Jeg var også blevet frygteligt vred og meget, meget ked af det. Jeg håber du alligevel formår at finde en smule hygge denne fredag aften.

Sif sagde ...

Nogen folk skulle da bare have tæsk med en våd avis eller det, der er værre. Håber du får erstattet sagerne.

Og fanget stodderen.

Anne sagde ...

Sådan en narrehat!!

Hvem fanden laver bræk i en daginstitution?!

Øv-øv, Sifka, håber, at aftenen trods alt alligevel vil bringe lidt nydning, og at du inden længe får tingene erstattet.

Kh herfra...

Pedrsn™ sagde ...

PISS OSS!!! :(

fuck hvor træls mann! tæsk med den våde avis er på plads!

med lodder og trisser - sikken start på en weekend..

gode tanker sendes ..

HANNE sagde ...

Sikke en nar.....håber du trods alt finder resten af pungens indhold i nærheden, så du slipper for det ekstra besvær med kort og lign.
forsikringen må op med pengene og tyven skal skamme sig, sådan en fredags idiot.....

Marianne's mening sagde ...

Hvor er det dog rigtig træls. Hvordan kan nogle dog finde på det!!!
Jeg kan godt forstå du har grædt tårer over det.

Jeg håber weekenden kan blive bare lidt god, trods denne dumme start.

Sender knus og gode tanker Sifka :-)

Sifka sagde ...

Yeah, Husejer. Voodoo-dukke lyder som en god ide:)

Liselotte* Jeg tudede også. Håber at du trods alt også for en rimelig fredag afen-

Hej Sif. Ja, sådan en idiot har ikke fortjent bedre, men Husejers voodoo trækker også.

Anne* Tænk dig han er gået op på 1.sal mens huset var fuldt af frokostspisende børn og voksne. Jeg selv havde siddet deroppe hele formiddagen, men var lige gået et smut til Lagkagehuset. Han brugte max 20 min. på samtlige skabe!

Pedrsn og Marianne* Tak for de gode tanker og knus. Det varmer og lyser op på sådan en dum fredag:)

Hanne* Henad eftermiddagen blev den ene pung efter den anden fundt på Volden lige ved siden af huset. Kontanterne var væk, men alle kort og andet papirnus var tilbage. Men mit kamera og mobilen er nok gone forever.

Anonym sagde ...

hej Sifka sådan noget hø, magen til frækhed skal man lede længe efter!!!! Det er jeg virkelig ked af at høre. Håber ikke den dårlige oplevelse kan punktere weekenden forude. Tænker på dig. stort trøstende knus fra Løven

Nina sagde ...

Der er mange eksempler på, at dem der virkelig vil, bliver frækkere og frækkere. Jeg føler med dig, og håber der findes en mindelig løsning på det hele. Held og lykke herfra!!!

nethe sagde ...

Arhj hvor er det tarveligt, håber den tyveknægt får en rigtig møg-weekend, med rigtig dårlig smag i munden! Heldigvis kan weekenden da næsten kun blive bedre fra nu af.... knus og tanker

Tina sagde ...

For fanden... det er lige noget der kan ødelægge selv det bedste humør :(:( Værst er billederne på kameraet og det personlige i en pung!! ØV!

shabby-marianne sagde ...

Sådan en bandit...... det er utroligt hvad du skal igennem for tiden. Tænk at man ikke engang kan have tingene i fred på sin arbejdsplads bag lås og slå.....Det er bare så langt ude.....

anjoe sagde ...

Det er godt nok frækt, sifka, og smadder ærgerligt for dig. Du har sikkert ret i, at kamera og mobiltelefon ser du ikke igen :-( Mon ikke at den langfingrede kender rimeligt til institutionen?

Håber at din weekend bliver god, trods en dårlig optakt...

Madame sagde ...

Det er virkelig uhygeligt, at du ikke kunne have dine ejendele i et aflåst skab. Jeg håber sådan for dig, at du får alt erstattet, men der går jo en masse tid med det.

Helle sagde ...

Sikke noget lort - jeg kam mærke, at jeg bliver rigtig primitiv, når jeg tænker på det fjols. Jeg håber, at du havde en god fredag trods alt.

kludemutter sagde ...

Sikke dog en idiot, hvor er det bare surt.

Dana Watsham sagde ...

*trøstekram*

Sådan en "#¤!#¤%"#¤%!"#%#"¤&!!!!!

Jeg kan helt og aldeles tilslutte mig Husejerens forslag om voodoodukken. Og så nogen rigtig lange nåle!