lørdag den 27. oktober 2007

'Gud taler ud' en hel eftermiddag.

En ung mand har anbefalet mig en bog. Hurtig ekspedition på det lokale bibliotek sørgede for, at eftermiddagen kunne tilbringes med sokkestrik og Jens Blendstrups 'Gud taler ud' i CDafspilleren. Det var bestemt ikke kedeligt. Tak, unge mand, for et godt bogtip!

Bjørnen var med på en lytter, og vi havde således en af de der eftermiddage, som naturligt nok går hen, og bliver sjældnere. Øjnene på hver sit, men med ørerne rettet mod et fælles udgangspunkt. Skønt, når det sker.

Nu vil jeg væbne mig med tålmodighed indtil, det bliver min tur til 'Pludselig flæben' .

Bjørnen smækkede efterfølgende en supergod guacamole sammen, som tilbehør til hakkebøffer og trekantede ovnkartofler.

Nu vil jeg strikke videre på sokkerne, mens jeg tager mig i nakken og modstår trangen til lørdagsguffeluffe. Senere må inspector Morse stå for lørdagsunderholdningen.

3 kommentarer:

shabby-marianne sagde ...

Selvfølgelig kan DU blogge uden billeder - for du skriver fænomenalt.... CD - lytte bog - jeg får helt lyst. Ham Bjørnen kan altså et eller andet med kvinder og mad.... pas på ham

judith sagde ...

Inspector Morse er heller ikke det værste man kan se, han er ganske hyggelig og det går i et roligt tempo.
Kan du ha en rigtig dejlig weekend.

Kontorchefen sagde ...

Den bog er fantastisk, den måde han skriver, den humor, distance og klarsynhed.. Jeg læse også en anden af ham Blendstrup. Han er så god. Og Morse. Ham kan jeg godt huske. Hyggelig og han elsker jo også opera og drikker også lidt for mange gode øl. God søndag.