onsdag den 3. oktober 2007

Himmel, se Helvede!

Jeg burde holde mig herfra i dag. Jeg er negativ og fortvivlet. Gik hjem ved middagstid med øjenmigræne. Jeg kunne ikke se klart i næsten tre kvarter, og denne gang fik jeg også hovedpine.

Jeg skulle have haft fri i morgen, men tager en tørn til. Jeg må være sindssyg! Jeg skriver dette mest for min egen skyld og for, at jeg kan huske, hvordan det var, når der er gået et par dage. Mest for at kunne dokumentere, at jeg bør passe på mig selv.

Dagen i morgen bliver kort, for jeg havde jo lavet fridagsaftaler. En til middag og en om aftenen. Jeg skal på kursus. Jeg skal lære noget. Noget jeg kan bruge for min helt egen skyld.

Bær over med min negativitet. I morgen ser det anderledes ud. Alt bliver godt!

11 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Øjenmigræne, jeg døjer selv med det, og det kommer i meget presset situationer eller bagefter sådanne perioder. Det er jo nok kroppens måde at reagerer på!

Sifka, pas på dig selv :-)

Anonym sagde ...

Pas nu på dig selv, jeg kan ikke sige det nok gange. Tænker på dig. Hilsen Løven

Helle sagde ...

Din krop siger fra, det ved du vist også selv, men det er jo en umulig situation, hvor du næsten ikke kan sige fra. Pas på dig selv!

Tina sagde ...

MÅ lige spørge....er det når der fx er totalt farveflimmer nærmest som varmedis...der først fylder meget lidt i synsfeltet og som så vokser til at fylde nærmest hele synsfeltet? Nogen gange giver det braaaaagende hovedpine andre gange ikke. Det har jeg ca. 1 gang ommåneden :(

Kontorchefen sagde ...

Et Kontorkram til dig :-)

Lene sagde ...

Vi bærer over, men du skal passe på dig selv,det nytter jo ikke noget at du kører ned fordi du vil hjælpe andre. Husk det nu ;-) håber at du har det bedre.

HANNE sagde ...

Du får lige lidt positive tanker herfra. Håber i morgen bliver god :-)

Madame sagde ...

Ja, som de andre siger: pas på dig selv. Jeg tror også, din øjenmigræne er udrtyk for et for stort pres. Prøv helt for dig selv at finde ud af, hvad der presser dig, og hvad du kan gøre ved det. Jeg kender det fra mig selv.

Shabby in Town sagde ...

Det der kursus det gør dig godt, tror jeg.......

Ella sagde ...

Migræne er noget skidt. Det gør frygtelig ondt og så er det samtidig belastende, at man aldrig ved hvornår det slår ned :-)

Rigtig god bedring!

Sifka sagde ...

Tina* Det er lige præcis sådan det er, men jeg har ikke tidligere haft direkte ondt i hovedet, kun været træt bagefter.

Tak til alle for kram og gode tanker:)