torsdag den 22. november 2007

Kan grøntsager læse?

Den grønne kasse har været sat på standby i en tid, for jeg var blevet lidt knotten over kvaliteten på varerne, og det droppede jeg lidt syre om et par steder her i blogverdenen.

Ærgerligt, for jeg synes ellers godt om ideen med en kassefuld friske grøntsager, der leveres lige til døren. Det er også dejligt at få snurrige ting, som det lokale supermarked ikke er leveringsvillig til.

Nu havde jeg imidlertid glemt at melde afbud, så derfor blev der leveret kasse på måtten i dag, og viste jeg ikke bedre, ville jeg tro, at den havde læst mine kommentarer, for det var en kassefuld af de sprødeste og mest dugfriske grøntsager, der stod dér og gjorde sig til.

Nu får kassen en chance til, for jeg gider godt lege med når tingene er i orden, og det var de altså i dag.

2 kommentarer:

visitsen sagde ...

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilken kasse og hos hvem (ups... måske har jeg ikke læst ordentligt med?) du får fra - men jeg har tjekket og kigget og der findes andre end Årstiderne, hvis du trænger til forandring.

Selv vil jeg også have mine grøntsager sprøde og friske og må indrømme at over sommeren var flere af de grøntsager jeg fik, sådan lidt halvtrætte og jeg gik selv i "flytteplaner" - når det er sagt så må jeg indrømme, at når jeg har reklameret så ha Årstiderne altid trukket de dårlige grøntsager fra regningen....

Sifka sagde ...

Kassen er fra Aarstiderne og det kunne da godt være, at jeg skulle prøve noget andet.

Jeg ved godt at de refunderer uden vrøvl, men det er altså nemmere, hvis tingene er i orden fra starten. Den ene gang lå der en pose et eller andet halvvissent, som jeg aldrig fik identificeret. Det skulle alædrig ha' fundet vej til kassen!

Tak for tippet.