mandag den 3. december 2007

Nils Oscars deller.

Jeg havde ubevidst været forudseende i lørdags. Jeg rørte nemlig en frikadellefars, der røg på køl, mens vi spiste. Lige før Morse gik på skærmen, stegte jeg så en flok Nils Oscars, der kunne bruge til et eller andet.

Og hvorfor nu Nils Oscar? Jo, det var fordi, jeg havde købt en Nils Oscars kalasjuleøl, og da jeg skulle smage på varen, viste det sig, at dén kunne jeg ikke lide, så derfor røg en del af den i farsen. Derudover brugte jeg også en sjat kapers, en rest timian-æblesyltetøj, salt, peber og allehånde, æg og durummel. Nå ja, og så hakket kalv og flæsk.

Den svagt røgede smag der skræmte mig væk fra Nils Oscarøllet, slog ikke igennem i dellerne, og vi nød dem på det rene rugbrød smurt med en klat smør, lige dér midt i reolrodet.

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Uhhh ha, de lyder gode, Nils Oscars dunser, lige sådan til et skive rugbrød og med en sur agurk til, slurp!!

Gitte Fabrin Olsen sagde ...

uhm, allehånde i deller - det er bare lækkert

Hilsen Gitte