Boghvedepandekager.
* 130 gram hvedemel
* 30 gram durummel
* 80 gram boghvedemel
* 3 hele æg
* 3 deciliter mælk
* 2 deciliter vand
* 1 teskefuld salt
* 50 gram smeltet smør
Lidt vindruekerneolie til stegning.
Rør meltyperne glat med mælk og lidt af vandet. Tilsæt æggene og resten af vandet. Smelt smørret, afkøl det en smule og rør det i dejen. Tilsæt salt og lad dejen trække i to, tre timer.
Ovenstående kan opgraderes til dessertpandekage, hvis man tilsætter 1 spiseskefuld sukker.
4 kommentarer:
Velbekommen ;-)
Boghvedepandekager...Stenbidderrogn...tidlig forår..
Áltså Sifka, det kan du ikke være bekendt - her sidder jeg og har ikke fået morgenmad og bliver helt vildt sulten. Hmmm, og jeg der ellers ikke er vild med pandekager, fordi jeg er tåbelig ringe til at bage dem.... Jeg må vist snart se på mine Rugfras, selvom det vist næppe bliver en smagsoplevelse af de store. God morgen!
Det lyder utroligt lækkert, jeg ku' godt få lyst ...
Send en kommentar