onsdag den 6. februar 2008

Fuglefløjt og flødeskum.

Jeg måtte igen give op på halvvejen og gå hjem før tid. Nattens gode timer var blevet udhulet af mavekneb, og hvad deraf følger. Alligevel tog jeg afsted træt indtil benet, med et hysterisk kløeanfald, der kørte som en elektrisk strøm under huden, samt seks finger indpakket i Micropore.

Jeg vidste godt, at det ikke holdt en halv meter, og heldigvis kunne jeg fortrække allerede halv tolv. Men altså. Dette handler ikke om stress, for jeg har en hverdag i øjeblikket, hvor tingene kører. Det, der ikke er så heldigt, bliver der taget hånd om, og jeg synes, at jeg bliver skubbet frem af en mild og blid medvind, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo.

Det der er galt, er forårets indflydelse på mine fingre. Huden revner og sprækker som indlandsis i forårssol, og det gør altså ondt. Jeg taber ting og er konstant irriteret af kløe og eller smerter. Yrk!, siger jeg bare, giv mig en bidetang eller noget ordentligt forårsvejr. Det sidste er nok at foretrække.

Ja, jeg er en ynk i dag, men i morgen er der atter en dag, og den er meget bedre. Det ved jeg bare, for ellers var det eddermugme ikke til at holde ud. Og i dag holder jeg det ud med en kæmpe kop varm cacao med flødeskum, og så vil jeg vade højt og flot henover sukkerrationering og andre forsøg, og bare nyde den varme cacao og de fuglefløjt, der maser sig ind igennem det åbne vindue. Et sikkert og trygt tegn på bedre tider.

Klø, klø, klø! Av, auvv! Slurp! og slubre, Ahhhhh! Og i baggrunden, Piiiiip! Piiip! Kvidr, kvidr!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

kan du så passe på de fingre,, nyde cacaoe, og i øvrigt have det godt. :-)

Har i øvrigt været på nettet efter katte, men skal jeg virkelig ind i skabelonen og pille for at sætte den ind ?? det lyder lidt farligt.

Sifka sagde ...

Ja, det tror jeg at du skal, men jeg kan lige tjekke med Bjørnen når han kommer hjem.

Anonym sagde ...

Tak...for det er jeg da lidt ...bare lige en anelse....ikke så trænet i :-)

Liselotte sagde ...

Rigtig god bedring til dig, Sifka - og nyd du bare den varme kakao, for den er vist fortjent efter sådan en dag :-)

Sifka sagde ...

Liselotte, tak skal du have. Og jeg nød det:)

Husejer sagde ...

Rigtigt herligt med indblik i lydkulissen i Sifka-bo.

Ærgerligt, at det ikke blot var:

Slupre, slupre, smask, AH, pip, piiip, slupre, kvindre.

Susan sagde ...

Hej Sifka
Jeg har lige læst dit indlæg.
Jeg syntes at det lyder som om at du har kontaktallegi.
Jeg har prøvet at have nøjagtigt ligesom dig og først da jeg opsøgte en hudlæge og blev allegitestet fik jeg en forklaring.
Det er en utrolig smertefuld tilstand og jeg kan næsten føle kløen og smerterne i fingrene.
Mit var arbejdsrelateret så udover
at jeg kunne løse problemet udløste det også en pæn erstatning.
Håber at du tager signalerne alvorligt og ikke bare skyder skylden på årstiderne, det kan være der er en helt anden årsag.
Rigtig god bedreing

Marianne's mening sagde ...

Søde Sifka, rigtig god bedring med fingerne. Jeg håber, den var rigtig god din varme cacao.

Sifka sagde ...

Tak for de gode ønsker, det gør glad.

Susan, tak for din kommentar. Jeg er blevet testet flere gange uden resultat. Jeg har været hos flere hudspecialister og på Bispebjerg. Diagnosen er psoriasis på hænder og fødder, og det er ret belastende, især ved overgange fra koldt til varmt og omvendt. Allergi er en svær ting at klarlægge, så måske skulle jeg alligevel prøve, at få taget en ny test.