tirsdag den 5. februar 2008

Kassen.

En lang dag er slut og jeg har blandt andet haft en af de der oplevelser, hvor nogen gør noget, på en så dum måde, at man kun kan stå på sidelinien og ryste på hovedet.

På den gode side af dagen skete der det, at en af mine rigtig gode kolleger, blev forelsket i lufferne og også i den modsatte model. Så gerne, skal de pakkes ind?

Jeg overvejer nu at tage en gammel beskæftigelse frem igen. Jeg har tidligere optrådt med forskellige kreative udfoldelser på forskellige markeder, og jeg har også haft et par steder, hvor man gerne tog mine ting i kommission.

Stress, angst og sygdom tog mod og overskud fra mig, så tingene gik efterhånden helt i stå. Nu tror jeg dog, at jeg vil finde den store kasse frem og producere derudad på den glade og fro måde, og så se om, der op til jul er basis for et marked.

En anden god kollega har allerede meldt sig som juleassistance. En tiltro der rykker, så igen i dag sidder den kreative side og griner bredt.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu siger du lige til, hvor det marked bliver holdt...ikke? kommer da så gerne forbi

lifeondyssen sagde ...

Det lyder som en pragtfuld ide .. jeg kigger også gerne forbi :-)

Louise sagde ...

De er godt nok rigtigt fine, dine vanter - Så ja jeg kigger også gerne forbi:-)

HANNE sagde ...

Gør det Sifka, det er da en god ide :)

Fríða sagde ...

lyder dejligt! og bliver nok sjovt også.
kh.fra Island
Frida

Losarinas mor sagde ...

Sejt , at du er kommet så langt!
Og du laver altså så fine og smukke ting.

Sifka sagde ...

Orj, tak for al den opmuntring. Det er vel nok dejligt, at kunne sidde der og agere bredmundet frø af bare glæde:) Tak for det.