tirsdag den 12. februar 2008

Langstrakt.

Hjemturen tog tid i dag. Halvanden time. Først skulle der pludres af efter, at nøglen var drejet rundt i joblåsen. Derefter gik jeg lidt forvildet rundt på hylderne hos den lokale lejefilmspusher, men jeg fandt da tre stykker, som jeg godt gider bruge tid på.

Nu var det tid til det lokale supermarked, hvor kurven blev fyldt godt op med frugt og nødder. Her fik jeg mig også en sludder en fra nabolaget, der som bekendt er god for flere fantastiske historier. Det kan godt betale sig at holde øje, for det sker med mellemrum, at hun dukker op her, med en lille fortælling.

Vel hjemme var Bjørnen begyndt at undre sig lidt, men efterhånden fik vi alt på plads og gryderesten snurrer nu lystigt over ild, og aftenen kan begynde. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den skal tilbringes i sofaen med dynen, strikketøjet og den lille stak gode film. Det er så mit håb, at det krillerkraller, der rumsterer i hals og ører, holder sig tilbage, for jeg gider ikke at blive syg igen.

2 kommentarer:

Husejer sagde ...

Hvad sagde de i videobiksen, da du gik forvildet rundt på deres hylder? ;)

Håber du får en god og rolig aften - det er vel kortfilm du har hyret ellers kommer du jo først til køjs ved fire-tiden i morgen tidlig?

Marianne's mening sagde ...

Rigtig god aften :-)