mandag den 4. februar 2008

Splintrende fastelavn.

Fastelavn på jobbet blev lige præcis så larmende og glædeshylende, som jeg havde regnet med. Der blev slået godt til tønden, som sprang i splinter om ørerne på os, da Kattekongen omsider gav den dødsstødet.

Da klokken bimlede arbejdsslut, kørte jeg mig en stille tur. Shoppede lidt hygge, og købte ind til aftensmaden. Ro i ørerne, ro i fingrerne, ro i sjælen.

Jeg sidder nu med en glad fornemmelse indeni, for jeg har fået ros i dag, og blevet anerkendt for min smag, min blog, samt de ting som jeg får fumlet ud af fingrerne hen ad vejen. Den kreative side af Sifka, sidder sgu her og smiler bredt. Det er ren fornøjelse.

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Det kan du også roligt gøre Sifka, for dit strik, din blog er helt i orden...jeg nyder dine daglige indput

Sifka sagde ...

Anne, det glæder mig at høre:)

Anne sagde ...

Og det er en fornøjelse, der skal være dig vel undt, for her er fint og hyggeligt, og vi kan vist alle lade os inspirere af mad, bagværk og gode historier!
Så fortsæt du endelig ad samme spor...

Kagekonen sagde ...

Jamen smil du bare søde, du er dejlig og din blog er skøn. Jeg nyder at følge med hos dig og bliver totalt inspireret når jeg ser de skønne billeder af din dejlig hverdagsmad.

Marianne's mening sagde ...

Du har fortjent ros og anerkendelse, for det er altid en fryd at kigge indenfor på din blog og se dine kreative ideer!

Jeg har i dag tænkt på min tid som medhjælper i en børnehave. Fastelavnsdag gav anledning til virvar og en livlig dag, og det lyder det også til din var ;-)