lørdag den 29. marts 2008

10.00.

Klokken 10.00 bippede dørtelefonen og jeg kunne igen spurte ned af trappen mod nye eventyr. Jeg havde sendt en lokkemail til Andrea, og hun ville da forfærdelig gerne med en tur i Inco.

Jeg ved ikke lige, hvad klokken var da vi ankom, men regningen blev betalt klokken 13.09. Det tager altså lang tid at kigge og købe sig igennem så stor en forretning. Vi skulle, efter at have travet langs alle reoler i stueplan, også en tur på første, hvor der var køkkengrej, vin og sprut. Vi var så heldige at rende på den sprutansvarlige, der trakteret med supergod tequila og en kaffelikør lavet på tequila, der bare smagte, så det sang højt af fryd i systemet.

Andrea vil garanteret påstå at jeg har lagt Inco øde, men det passer ikke helt, men næsten. Bjørnen og jeg skal leve af havregrød i den kommende tid, men denne vil være garneret med sjovt tilbehør. Nudler, melasse og muscovado, auberginekompot, Bullfighter steak and burger sauce, grønne linser, sorte bønner, rosmarin kiks, blå birkes og abrikoser i sukkerlage, for bare at nævne noget.

Klokken 13.41 slap vi ud fra Supermarco, hvor saltcrackers, suppepasta og en lille flaske Marsala blev tilføjet bagagerummet, som i Andreas bil heldigvis er meget rummeligt.

Hos Løgismose fristede de med alt mulig luksus som champagne og kaviar, men vi holdt os i gulvhøjde og købte salami med fennikel, Capitaine Cooks årgangssardiner, øl, lækkert brød og en bakke med fire romkugler. Jeg snusede rundt i chokoladeafdelingen, men holdt mig på måtten.

Efter en runde blandt herlige vine ramte vi kassen klokken 14.26.

Og så kørte vi mod Bryggen, lettere bimse af al det indkøberi. Dårligt var vi kommet ind af døren før Andrea igen forsøgte at lokke nattegudinden med til Asserbo. Legemus og kattesnack blev omtalt som en slags Operation Katteglad, men jeg ved da heldigvis bedre.

3 kommentarer:

Lotten sagde ...

I to er da bare så gode til at hygge jer!!!
Dejligt at læse om endnu et af jeres eventyr :-)

Pedrsn™ sagde ...

hva den af Sifka har du kort til Inco!?

Altså det lyder som´ nowle hyggelige ture I ta'r jer!!

Kagekonen sagde ...

Det lyder som en pragtfuld tur I havde... Jeg er også altid lang tid om at komme igennem Inco.