Jeg har før tænkt på at lave krydrede kyllingevinger, men jeg foretrækker
at købe hele kyllinger, så jeg er sikker på, at alt på dyret bliver brugt.
Og s...
fredag den 21. marts 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Her klinger latteren højlydt fra de hængekøjegyngende hættemåger!
Bjørnen svømmede gennem regnen ud for at tage en ekstratjans ved fiske-disken. Senere tager vi hul på resten af rødbedesalaten, som befinder sig inde i kagen, godt tilsmagt med krydderier. Der er udtalt ønske om flødeskum som tilbehør, men kan jeg lade være med at forsøge mig med en safranskum?
Skrevet af Sifka den 21.3.08
3 kommentarer:
Jeg så safran skum på et engelsk madprogram - det så lækkert og frækt ud - så kast du dig ud i det.
hva var det du laur med den rødbedesalat? HAR du tryllet den om til en kage a la Anne?
très avancé - sir jeg bare ;)
Jeps, rødbedesalatskage a la Anne:)
Send en kommentar