Påskelam 2.
Mens jeg fylder mig med sushi, står lammekøllen i ovnen og drypper af honning, citron og sennep. I bunden har jeg hældt en stor slat Oster Bock. Det dufter rigtig godt.
Det er en dag uden mange myg i skyggen, og vi slapper bare af. Jeg er glad for mine tæpper, så der bliver ikke brug for en byttetur, men man kommer jo altid på noget, når man sådan redekorerer, så...
Nu har nattegudinden spottet sushien, så for et øjeblik er freden forbi. Nåe, kom så her lille mis!
Og forresten, i lammekøllen er der stukket små kviste rosmarin og splitter af hvidløg. Derefter blev den penslet med olivenolie og drysset med salt og peber. Næste stop var i ovnen på 200 grader.
3 kommentarer:
Godt at det ikke kun er Nyx, der kan lide tæpperne!
Du siger bare til, når vi skal på tur igen;)
Uhmmm.Kan næsten dufte det !
Fakisk er lam nok det kød, jeg indimellem kan længes lidt efter, her i vores kødløse madunivers :-)
Hvor ser det lækkert ud.
Jeg har lige guffet lækkert lam i mig, hjemme hos min mor og har også fået lidt med hjem ;-)
Send en kommentar