fredag den 4. april 2008

En hulens masse hak.

En portion øko nakkekoteletter skåret i stykker, tre porrer i skiver, masser af hakkede krydderurter, en meget stor håndfuld halvtørrede tomater, flere gulerødder, der blev skivet på rivedjævelen, to gange broccoli og en pjøs ærter. Smagt til med salt og peber. Det våde element blev, hvad der var ved hånden, øl, marsala og vand. Ved vejs ende blev det rundet af med fløde af den fede slags. Simre, simre, simre.

En flok kartofler er blevet skyllet, renset og sat på ilden sammen med en håndfuld grønne puylinser. Når det er kogt, blander jeg det med citronsaft og olivenolie. Salt og peber. Mad. Grummegodt!

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

. .jeg har kun en brun banan. .

og knäckebröd


. . fest . .

:D

Lene sagde ...

Jeg gad godt spise hos dig :-) du er en sand tryllekunstner

Liselotte sagde ...

Putregryder er mine yndlinge :-)

God fredage aften til dig :-)