søndag den 6. april 2008

Guuud, er det dig!?

Selvom jeg har en søn, der snart forlader teenårene, er jeg selv MEGET tæt på de nitten, gift med en sømand, og bosiddende i Jylland, i udkanten af København. Overraskende, hvad man skal høre når man mødes IRL.

Måske skulle jeg tage mig sammen til at skrive lidt under rubrikken 'Om mig'. På den anden side set er det også lidt sjovt at blive mødt med det der 'Guuuuud, er det dig'. Samtidig kan jeg ikke lade være med at spekulere over, hvad udbruddet egentlig dækker over.

6 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Det dækker over at du er en skøn, dejlig og befriende kvinde at være sammen med. Tak fordi du kaldte sammen til blog IRL - for det var altså morsomt. I min optik er der stadigvæk nogen der har "forkert" hårfarve og sko.

Valdemarsro sagde ...

Det var skønt at møde dig, -og det er nemlig så sjovt som man selv sidder herhjemme og forstiller sig vedkommende bag den blog man læser, -jeg er jo heller ikke blond med blomster i håret :-D

Tak for en dejlig aften, det var en stor oplevelse!

Madame sagde ...

Haha, Sifka, vi er vist alle overraskede over, at ansigterne er anderledes, end dem man havde forestillet sig! Det var en superdejlig dag i går, tak fordi du og Andrea havde arrangeret blogtræf. Det må altså bare gøres om igen.

Liselotte sagde ...

Kæft... hvor er jeg misundelig... ;-)

Anonym sagde ...

Til Liselotte og andre...det er altså bare at møde op, som man er...overnatning kan arrangeres :-)
sommerfugle i maven er ok..

Kagekonen sagde ...

og det er så mine sko der stadig er forkerte, eller hva'... Det var som altid en pragtfuld oplevelse.