torsdag den 10. april 2008

Kassen kryber.

Den STORE basiskassen koster 249,00. Jeg synes, at grøntsagerne fylder mindre og mindre. Det, der denne gang, udgjorde det STORE, handlede om fire peberfrugter, en (meget lille) agurk og to løg.

Er der nogen, der kender til andre og gode økogrøntsagspushere, der leverer til døren? Så kan jeg da altid overveje en flytning.

6 kommentarer:

Joan sagde ...

En skam, at Bonoa - vores lokale økopusher - ikke leverer i hele landet. Han er gennemført økomand. Kører i Rapsoliebil osv..
http://www.bonoa.dk

Therese sagde ...

Jeg får den store Mixkasse, og er rigtig glad for Årstiderne.

Inden fik vi grøntkassen fra Coop, den kan bestilles på Nettorvet, og du skal så selv hente den nede i din Super Brugsen.

Der er pænt med frugt og grønt i, men det er ofte de samme ting. Men kvaliteten er helt i orden.

Anna sagde ...

Jeg får grøntsager fra www.skagenfood.dk, de har også en økokasse såvidt jeg husker. Kvaliteten af deres grøntsager er efter min opfattelse højere end Aarstidernes.

(og deres fisk er fantastisk...!)

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg følger lige med er også interesseret i at finde en god leverandør :-)

Anja ligenu sagde ...

Har faktisk ikke noget bud men vil blot konstatere at jeg ikke er alene om at blive lidt skuffet. For det første, så synes jeg faktisk ikke at der er frugt nok til prisen. Ofte synes jeg også at der lige er en appelsin eller to, og en blomme og noget salat, som enten er lidt smådårligt eller som bliver det inden for et døgn. Nu ved jeg godt at man skal sende en mail, og så trækker de det fra næste uges kasse (eller hvornår man bestiller igen), men så begynder det at blive besværligt synes jeg. Og irriterende...

Anja ligenu sagde ...

...for det andet bliver man, som du også skriver, ofte skuffet over hvor mange grøntsager eller frugt der egentlig er. Så skal man alligevel ug og supplere...