mandag den 7. april 2008

Pasgang.

Mit pas er grønt, gammelt og ugyldigt. Det har det være længe. På et tidspunkt sagde jeg det højt. Og fik øjeblikkelig respons. "Det er kun degenerede amerikanere, der har ugyldige pas!".

Den har jeg taget til mig, og nu er første skridt taget. Måske ender det med, at jeg også får brug for det. Altså at rejse med det. Rundt omkring i verden. Eller måske bare i Europa. Eller noget andet.

Kan man få panikangst i udlandet?

6 kommentarer:

Lotten sagde ...

Jeg er sikker på, at man kan få anfald af panikangst alle steder.
Men jeg er også sikker på, at man kan lære at tøjle det, selvom man ligger og vugger i Sortehavets bølger, mens man nyder godt af saltets virkning på hændernes hud...bare en tanke om et sted, du måske ville have glæde af at besøge i selskab med dit nye pas.
Tillykke i hvert fald med, at det grønne nu skiftes ud med et rødbedefarvet :-)

Losarinas mor sagde ...

Ja, desværre....

Therese sagde ...

Nej det kan man ikke. Muligvis i Holland, men hvis du skriver en ansøgning i GOD tid og frabeder dig panikangst, så kan det være det går ?!

:-)

Husejer sagde ...

Sikke et stort skridt du nu har taget, lige hen over ryggen på en elefant og uden for tigerdyrets rækkevidde.


Jeg tror, at det er vigtigt at have en domptør med sig henne i udlandet, hvis der er elefanter, der skal flyttes og tigere, der skal have bøjle på sabeltænderne.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg har lige fået fornyet mit rødbedefarvet.... jeg gik i panik da jeg billedet i passet..... jeg ligner en eks. russer på 60 år - stik den :-)

Anne sagde ...

siger som husejer..tag en domptør med..og måske en lille mus til at skræmme elefanterne med...så er der kun sabelkattene at tage sig af..:-)