onsdag den 4. juni 2008

Bid spids

Spidskålen er strimlet, og ligger på spring, men den må pænt vente på, at dressingen er rørt ordentligt igennem. Lidt dijon, lidt olivenolie, lidt æbleeddike, lidt salt og peber, samt et par purløgsblomster fra en god kollegas have. Vispe, vispe, og så er kjolen klar.

En stor håndfuld ærter, en slat salat fra i går, samt det strimlede spidskål og flere purløgsblomster og så er jeg sådan set klar til næste skridt næste skridt, som i denne sammenhæng er en omgang rejer, der skal varmes i lidt olie blandet med knust hvidløg og mangokarryen, jeg købte i går.

Først må den svømmeglade ungersvend dog se at vende snuden hjemad. Jeg kan vente, men katten sidder forventningsfuldt parkeret ude i køkkenet, og nedstirrer køleskabsdøren.

1 kommentar:

Kagekonen sagde ...

åh, det ser altså lækkert ud...