lørdag den 28. juni 2008

Overtagelse

Nattegudinden har egen pude og kurv, derudover er der flere egnede steder, hvor man som kat kan flade ud. Sådan har det været længe, men nu er noget nyt vist ved at ske.

I flere uger har hun, på trods af tidligere nervøsitet ved at gå på dyner, som nu vist er helt glemt, boltret sig i min seng. Hele dage af gangen og flere i træk. Den afsatte nattesoveplads, lader hun hånt om, og ligger sig, hvor det passer hende. I fodenden, eller endnu bedre på mig.

Sidste nye indslag, er at hun har indtaget min yndlingsplads i stuen. Hun breder sig med andre ord i min sofa. Vælger jeg at holde på min ejendomsret, sætter hun sig tæt på mig og stirrer! Er det mon på tide, at jeg sætter foden i gulvet, eller passer hun bare ekstra godt på mig?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hun passer da på dig ! Venlig hilsen Hanne P.
P.S. Den er MEGET sød den lille bluse.

Fríða sagde ...

hvor er den dejlig, den lille farveklat af en bluse! og det med katten, jeg har prövet det, og hvis hun altså har bestemt sig så er der næppe noget du kan göre for at ændre på det, du må bare acceptere at hun vil holde öje med dig.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Siger også at hun passer på dig, men det kan hun jo også gøre på sædet ved siden af?? :-)
De katte altså :-D

Zette sagde ...

Du kan også overveje at stirre igen - det kan hun garanteret ikke li - så det er nu nok næsten synd at gøre det. Hun holder jo øje med dig!

Marianne sagde ...

Hvor kender jeg det... at min plads i sofaen bliver taget, med det samme man rejser sig...

Kan I mon ikke deles om den? ;-)

Anonym sagde ...

Man "nasser" da kropsvarme. Jeg oplever også at min plads bliver indtaget så snart jeg har rejst mig. Og så er der vel noget trygt i selskabet - måske ligesom med små børn - noget trygt i en velkendt duft.