fredag den 20. juni 2008

Regndans med cykel

Jeg har været afsted i dag. Flere forskellige ting skulle på plads. På samme dag. Hele formiddagen var pæn og solrig, men da jeg endelig skulle afsted, begyndte bygerne at hærge området.

Første gang de slog til, søgte jeg ly under Langebro efter at have frekventeret det lokale apotek. Det var en af de korte, så jeg kørte snart afsted mod næste aftale. Jeg sad tryg og godt i lægens venteværelse da endnu en omgang, denne gang med lynild, ramte København. Senere kunne jeg efter endt konsultation, ryste cyklen tør nede på den vandblankede gade.

Nu tog jeg en chance, og slog et smut indenom den lille gode biks, og jeg slap faktisk tørskoet igennem helt hen til min tredie aftale, som foregik på et offenligt kontor, og her skyllede den tredie omgang vand ruderne rene.

Godtnok en smule brugt efter cykel- og regndansen, var der dog lidt overskud til lige at købe et par ting med hjem fra det lokale supermarked, og da jeg hjemme igen, satte posen fra mig, åbnedes hanerne for endnu en af de store skyller. Men jeg var knastør og uberørt af vandmængderne, som var jeg lige trådt ud af et tørreskab.

3 kommentarer:

Nethe sagde ...

Det må da kaldes at ramme den tørre bølge...

Annette sagde ...

Det var da godt gået! (eller cyklet...)
For mig plejer det at være stik modsat - det er som om, himmelens sluser åbnes i det øjeblik, jeg sætter mig på sadlen, og når jeg er indendørs, er der tørvejr... ( i hvert fald næsten altid...)

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg var der også da det var værst - faktisk lige foran de gadedør - kiggede op - først til dig og så til de højere magter, der må sgu være en mening med det hele :-)