fredag den 25. juli 2008

I ovnen med det

Æbleflæsk taget oppefra og ned. Skær dagens tilbehør i stykker, mens du græder salte tårer ned over maden og over livet. Søde æbler skæres i både, derefter røde løg, der også trækker de dyrebare dråber frem. Duftende rosmarinstilke, ribbede og drysset over frugt og grønt.

Flæsk i skiver fra heldige økologiske grise røg lige ned i kurven hos heldige økonomiske! mig. Grisen var nedsat i holdbarehedens navn til halv pris.

Nu simrer flæsk på rist, og drypper ned på håndskåret frugt og grønt i en 200 grader varm ovn. Der er drysset med salt og telepatisk guldstøv, så det kan kun blive godt. Jeg sætter tiden, og veksler mellem at tjekke stribet flæsk og striber i et stykke leopardjaspis, der efter sigende skulle være en beskyttelsessten, der eliminerer negativitet. Yeah right, siger jeg bare! Ligenu.

1 kommentar:

margrethe sagde ...

Mmmmm, din menu ser lækker ud... håber den gav dig et løft så tilværelsen så lidt lysere ud... engang imellem skal livet bare være en gang stribet flæsk. Go' weekend til dig :-)