onsdag den 15. oktober 2008

Suppe & sandwich

Tre persillerødder, eller var det pastinakker, fem store gulerødder, tre store fed hvidløg og fem store bagekartofler. Alle grøntsager blev skåret ud i grovgode stykker. En håndfuld frisk mynte og et pænt stort bundt frisk timian gjorde det ud for det grønne drys. Salt og peber. Alt blev svitset i den sorte, og derefter tilsat god bouillon, til det dækkede. Mørkogning, og derefter en tur med staven.

Tynde skiver naturhvedebrød, ristet backbacon og ristet haloumi i skiver. Tomatmønter. Smækket sammen på sandwichmåden.

Møf!

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Mums, det lyder godt! Spændende tilbehør - hvordan smager egentlig det der haloumi? Kan man beskrive/sammenligne det med noget?

NILLE sagde ...

Det ser sindssygt lækkert ud - smagen kan jeg sagtens forestille mig... det må vist på menuen i week-enden lidt halloumi! Mmmhh...