tirsdag den 11. november 2008

Fra steroider til saltvand

Min højre øregang har lavet ballade igen. Midt i natten vågnede jeg ved en saftig "blop" lyd i øret. Og så var det slut med et jævnt søvnmønster. Godt nok skulle jeg tidligt op, men da jeg jo føler mig lidt i underskud, ville jeg godt have haft det hele med.

Det er anden gang, at den er gal med den øregang, og efter en snak med en læge ved førstegangs bloppet, fik jeg en recept på noget til at dryppe med, hvis ikke det blev bedre i løbet af den efterfølgende dag. Gode venners lag frarådede mig at lade mig nøje, og mente at der skulle en specialist på banen.

Det kom der så i dag. Tid samme dag, som skaden er sket, det er storslået.

Der blev kigget i det ene øre og i det andet øre, og i næsen, og i halsen. Ingen infektioner. Alt er som det skal være, når man ser bort fra højre øregang, der er belemret med samme problem, som jeg jævnligt plages af på hænder og fødder.

Kuren? Saltvand i næsen og olie i øret. Sådan. Næsehorn og pipette. Ingen steroider her, og tak for det. Eksperten har talt.

4 kommentarer:

Marina sagde ...

Fantastik billede af regnbuen. Da jeg var en lille pige troede jeg fuldt og fast at regnbuer kunne kurerer alle dårligdomme, men måske har eksperten ret i at olie og saltvand er bedre.

Sifka sagde ...

Marina, jeg håber, at det hjælper, ellers kan jeg jo nappe en regnbue næste gang.

Lotten sagde ...

Jeg stemmer også for saltvandet! Og en næseskyller er en fantastisk opfindelse. Håber øret snart arter sig igen.

Marianne's mening sagde ...

Godt du hørte efter og kom afsted! ;0)