søndag den 9. november 2008

Rød grød

Æblegrød med lakridsmag. Gemt og lidt glemt. Kunne være blevet anvendt til gammeldags æblekage, hvis makronerne havde været hjemme. I stedet bliver det serveret tempereret med et drys knasesukker og iskold fløde, og ingen græder af ærgelse.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen dog hvor ser det lækkert ud!

Ja jaja, jeg må se hvad jeg har.

Har du ellers planer om et Weblog-træf i Bryggens Spisehus?

Anonym sagde ...

Jeg elsker rødgrød. Helst lavet med jordbær, rabarber og kirsebær. Mums. Men rødgrød med lakridssmag? Det har jeg altså aldrig smagt!

Sifka sagde ...

Donald, njah, jeg har ikke lige nogen planer om træf. Madame har vist også noget på bedding i januar.

Jens, jeg elsker også rødgrød, men lige her er nu tale om en rød æblegrød, som forøvrigt også var dejlig. Lakridssamgen stammede fra et par stjerneanis, der var kogt med. Herligt.