lørdag den 1. november 2008

Skrald

Folk går ned med stress om ørerne på mig. IRL og her. Jeg har selv været der, og øver mig stadig på at blive bedre til at undgå det røde felt.

Et af stederne, hvor jeg kan gøre noget, er i køkkenet. Mad til flere dage er godt. Man kan også spare penge på det, og det har de skrevet om i dagens avis. Finanskrise, og alt det der.

Der er også et par madforslag, og jeg vil afprøve det ene, en efterårspostej med selleri, pære og hasselnødder. Det er Tina Scheftelowitz der er kvinden bag den opskrift.

Men der er ikke gået mere end tre minutter, så er jeg allerede i gang med at lave min egen udgave. Og der bliver skrællet og revet, så det er en fryd. Jeg har jernet rødbede, pære, gulerod og bladselleri gennem foodprocessoren, og nu står der en stor portion råkost, klar til at komme videre i systemet.

Jeg vil tro, at retten ender med at blive en efterårspostej lavet af hakket oksekød, æg, havregryn, hakket løg, hasselnødder, skivet champignon og en pæn portion af råkosten. Dertil en råkostsalat med granatæblekerner og mandarinsaft. Sluttelig får det hele følgeskab af en flok ovnbagte aspargeskartofler skåret i stænger.

Uhm, den kage dufter...

3 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Godt nok laver du din egen opskrift, men detlyder ganske som terapi :0)

Rigtig god weekend!

NILLE sagde ...

Jeg er også blevet ret vild med rødbeder i salater - og at producere til flere dage! Det er ovenud smart som single også - og tidsbesparende nemlig!

Og kagen kunne jo næsten få en op i en flyvemaskine... lun, flødeskum (ikke på dåse!!!)...mmmm!

Donald sagde ...

Jeg kan godt lide at læse at du går i gang med din egen udgave - og endda uden at det er langtidsarbejde:-)
God terapi.
Uhmmm ...