torsdag den 18. december 2008

Hattehoved

Nej, jeg er ikke en hattedame, snarere en kasketkarl, og opskrift samt garn til en rigtig fed én af slagsen, fandt jeg på Fårenes Gedemarked, som det kaldes i hytten her. Det var lige efter, jeg var blevet opereret, så turen blev kort og intens, men altså kasketkittet, samt den årlige portion alpakasokker fik jeg da ud af det.

Vi er sent på færde i dag. Alle har sovet længe og over, så jeg tog mig lige tid til at vinde garnet og vågne lidt op, inden oktobertråden tager over igen. Jeg har også prøveplanlagt lidt indvendigt, men om det skal ned på listepapiret, ved jeg ikke, for det ser ud til, at det kører meget bedre, når jeg bare lader det køre af sig selv.

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Se det fåremarked vil jeg altså besøge næste år...Da vi var på Kongskildemarked du, husejer og shabby købte I vist garn hos Birkemosehus...hun var også med på det fåremarked i Remisen...og det ærgerligste var,at jeg faktisk var på Øsserbro den søndag Hrmpfff.

Sifka sagde ...

Øv Anne, det skulle jeg da bare have vidst! Jeg var forbi Birkemosehus, men jeg fik ikke handlet der dennegang. Vi må da aftale at tage sammen afsted næste år.

Anne sagde ...

ja, kunne vi ikke det? Det vil jeg gerne :-)

Sifka sagde ...

Anne, jeg tror, at vi bare skal sætte kryds i kalenderen. Det plejer at være den sidste weekend i november, men jeg tjekker lige op når vi nærmer os.

Forøvrigt har vi jo også en aftale til foråret om noget andet uld-noget:)