Sprød
Det var en meget, meget fin steg, der kom ud af ovnen, og der blev tryllet prima sovs ud af stegeguffet. Vi sprang de brune kartofler over, og nøjedes med de hvide. Rødkålen blev vendt varm, tilsat et cox orange i små delikate tern.
I morgen skal der bages nogle gode grove boller, og så er vi klar på en gang flækestegssandwich. Med det hele.
7 kommentarer:
Noej, det ser godt nok laekkert ud. Flaeskesteg er simpelthen min livret!
Ja, flæskesteg er godt, og den var faktisk bedre end anden, vi fik forleden.
Århh MUMS!
Uhm, det lyder altså bare godt og ser ultralækkert ud.
Elsker også flæsesteg, og det skal jeg have idag, hvis ellers jeg stadig er frisk. Far giver frokost :)
Jeg spiser ikke gris, men den der ser da yderst lækker ud :-)
Ja Anita, sådan et stykke gris kan virkelig sætte gang i mundvandet:)
Og velbekomme, Deborah.
Miri, gris i den tilstand er ellers yderst delikat;)
Send en kommentar