søndag den 25. januar 2009

Dagen efter

Jaja, the good old kran igen, men lyset var så smukt, da jeg trådte ind i stuen i morges. Solen brød gennem lige bagved kranen, og så var det vist slut. Nu ligger der i hvert fald et perlegråt slør over hele udsigten. En rigtig smuk januargrå stemning har bredt sig indover vindueskarmene.

Søndag er heldigvis hviledag, så jeg kan få lagt poterne i blød, samt kælet lidt for den skøre knogleporcelæn, ved at smække benene op, og læne mig tilbage i sofaens bløde puder.

Mit møde med blogtræffet begyndte med en meget, meget varm velkomst, som gjorde det hele meget, meget lettere, for kulden har hårdt fat i mig, og hvert sekund med afslappet hvile tæller betydningsfuldt i regnskabet. Men afsted kom jeg, og det er jeg rigtig glad for i dag, selvom jeg betaler prisen, for at komme sent hjem fra natlige pølsevognsbesøg, efter at have hængt ud i tætpakkede lokaler med en smule, men umiskendelig, træk om benene.

Men hvor vi hyggede os, og grinede, og snakkede, mens vi rykkede rundt på stole og bænke. Der blev noteret flittigt på de små bestillingslapper, og maden var virkelig god og veltillavet. Nok den bedste jeg har mødt ved et blogtræf. Øllet var godt, og vinen forsvandt også i de nydelige vinglas. Så jeg tager det som et tegn på, at den også var drikkelig. Kortet bød i hvert fald på pæne omtaler, der, i en anden sammenhæng, sagtens kan friste mig. Men blogtræf er lig med øl. Sådan er det bare.

At vi kan mødes på den måde, er for mig stadig forunderligt, og jeg blev uforklarligt rørt over, at så mange bemærkede min manglende ugle senere på aftenen. Spørg mig ikke hvorfor, det rørte mig bare. Meget.

Det var skønt at se nye ansigter, men som vanligt var der bare ikke tid nok til at nå raden rundt, men erfaringen siger mig, at det kan lade sig gøre, hvis bare samtalerne bliver lagt over flere møder.

Hvor var det dejligt at ses, og hvor glæder jeg mig allerede til en anden gang. Igen.

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Sifka! Det var dejligt at se dig igen i går, og din beskrivelse af blogtræffet er præcis, hvad jeg oplevede.
Vi bliver nødt til at fortsætte en anden gang :-)

Sifka sagde ...

Tak i lige måde, Madame:) Selvfølgelig må vi blive ved, især når interessen stadig er der. Og vokser fra gang til gang. Fantastisk.

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse, håber du passer godt på dig i dag.

Shabby - Marianne sagde ...

Det var en skøn aften og meget dejlige mennesker at tilbringe en aften med og som du så rigtigt skriver, man nåede bare ikke rundt, men måske næste gang :-)

Catarina sagde ...

Det var rigtigt hyggeligt også jeg glæder mig til næste gang, for jeg fik heller ikke talt med ret mange. :-)

Marianne's mening sagde ...

Tak for sidst, og god natmad. Lige hvad jeg trængte til :0)

Vi ses snart igen!

Lene sagde ...

Jamen du fortjener da også en varm velkomst Sifka, så det er jeg glad for at du fik :-) Og I lyder til at have haft det så godt og varmt.

Anonym sagde ...

Tak for en pragtfuld dag. Jeg er glad for at jeg nåede at snakke med dig, selv om det slet ikke var lang tid noget. Men jeg glæder mig allerede til næste gang!

Anonym sagde ...

som vi dog havde dejige timer sammen....også jeg glæder mig til næste gang :-)

valdemarsro sagde ...

Det var en rigtig dejlig eftermiddag og aften. Rart at vi kom til at sidde sammen og fik en god snak, dem må vi have flere af :-)

Annie Fryd sagde ...

Jeg tilslutter mig koret... Det var bare smadder hyggeligt, og som snakken gik rundt ved bordene :0)

Klarede I jer med den ene pølsevogn eller endte I på pølsecrawl?

Sifka sagde ...

Jamen, det var en dejlig aften og vi må blive ved med at mødes, så vi kan nå raden rundt:) Og lidt til.

Annie, vi stoppede festen efter den ene pølsevogn:)

Lotten sagde ...

Kære Sifka
Hver gang, jeg går forbi mine røde roser, sender jeg dig en kærlig tanke. Tak for dem, og tak for i går!
Jeg glæder mig også allerede til næste træf hvor det så end bliver og med hvem og hvordan.

Kram