onsdag den 14. januar 2009

Mere morgenmad

Om jeg fatter, at jeg kan være så træt. Klokken var ikke meget mere end ti, da jeg faldt i søvn, og klokken otte, altså ti timer senere, måtte jeg tvinge mig selv udover kanten.

Men jeg havde god tid til både bad, morgenmad og andet sjov.

Morgenmad er det første store punkt i min kostændringsplan, ja for det er det, der foregår. Ligesom alle andre har jeg valgt at stramme op i januar, dog uden nytårsforsæt.

Vitaminer, var et andet, knap så anstrengende punkt, de var hurtigt indkøbt, endda på tilbud. Nu har jeg imidlertid og igen, igen, læst mig frem til, at de er aldeles overflødige. Desuden har jeg købt +50, der giver risiko for overdossering. I virkeligheden vidste jeg det godt, men faldt alligevel for det psykologiske element. Øv.

Hvad andet er der at gøre, end at ryste pelsen, og komme videre ud i den disede morgenstund?

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Altså jeg har haft virkelig fantastisk effekt af ren D-vitamin i stærk dosis. Det har taget min træthed med det vuns. Så uanset hvad eksperterne siger, så tror jeg altså på det....
Men morgenmad er godt for forbrændingen, hvis ellers man kan få det gjort... Du er sej, nu mange dage i træk. Måske bliver det en uundværlig vane?

Anonym sagde ...

Jeg tager også stærk d-vitamin udover den alm. vitaminpille. Der er en del forskning, der viser, at vi har brug for meget mere d-vitamin end den officielle anbefalede dagsdosis. Særligt i vintermånederne, når vi får mindre fra solen.

Men jeg tror nu heller ikke man skal blive for hysterisk med alle de hersens kosttilskud. Hvis man generelt spiser sundt og varieret er man nok ikke ilde stedt. :-)

Marianne's mening sagde ...

Jeg er også begyndt med vitaminer, noget gerimax med grøn te, tror jeg...
Jeg venter på at få fuld enerig :0)

Morgenmaden skal jeg også blive bedre til. Ligenu drikker jeg kaffe som morgenmad, og kan vist lige så godt slå frokost og morgenmaden sammen. Ikke så sundt!
Jeg skal blive bedre!

Rigtig god dag, Sifka.

Sifka sagde ...

Zette og Belle Blues, jeg tror at jeg vil forsøge mig med D-vitaminerne. Tak for rådet:)

Marianne, morgenmadsindsatsen er et led i kampen mod sukkertrangen. Jeg prøver en ny strategi af, og det er gået meget godt i to-tre dage nu;)