lørdag den 31. januar 2009

Soltørst

På trods af de opmuntrende yndige vinterblå farver, der hænger i udsigten, må der alligevel stærkere midler i brug. En brøddej er blevet klasket sammen med ingredienser, der minder om sol og varme.

Blodappelsiner, cashewnødder, tørrede abrikoser og en revet gulerod. Rapsolie, vand, salt og lidt gær, der blev opløst i sirup. Melblandingen bestod i hverfald af durum, men resten af indholdet har jeg glemt. Det sker, at jeg hælder forskellige typer sammen i en bøtte, og bagefter glemmer jeg gladeligt, hvad det var, der blev blandet sammen. Jeg vil gætte på økohvede og lidt ølandshvede.

Opvasken er væk, og bordet står klar til leg med peberfrugter, og det slår mig, at der er temmelig meget orange, gul og rødt blandet ind i dagens retter, så det bliver næste umuligt at få presset den planlagte blomkålssuppe ind i det billede.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Et syn for guder - og et vitaminindspark for glade maver :-)

Anonym sagde ...

Hvor ser det lækkert ud. Jeg havde overvejet at smide en hurtig chokoladekage i ovnen inden melodi grand prix i aften. Nu gider jeg ikke. Det lyder simpelthen for kedeligt efter at jeg har læst dette indlæg.