lørdag den 17. januar 2009

Susende

Jeg har været alvorligt til tælling i pudevåret, og for at kunne finde ud af, hvad der er skidt, og hvad der er kanel, tog jeg først en bruser, og derefter 'le metro' ind til byen. Jeg havde noget, jeg skulle, og den friske luft, der i øjeblikket suser i vindueskarmen, kunne kun blive en større fornøjelse udenfor.

Magasintorvet bugnede i tulipanbundter, der var så friske at det nærmest knasede når man så på dem.

Jeg sneg mig forsigtigt ned langs panelerne af Strøget, indtil jeg nåede frem til den skønne lille biks, der ligger lige så behageligt i en stille sidegade. Fred og ro og masser af garn. Lige præcis, som jeg ville have det i dag.

Jeg sneg mig atter hjem, og sidder nu med pakkenelliker om benene, og lytter til vinden, der stadig suser syngende rundt i karmene. En fugl har sunget på den fælles opslagstavle, at udsigten i nær fremtid, skal renoveres med nye vinduer. Det vil jeg glæde mig til.

Fik jeg det bedre? Jeg tror det næsten, men lige meget hvor meget, eller lidt, vil jeg vende opmærksomheden mod den mexikanske mole, som skal stå og simre på komfuret, men jeg snitter og hakker, og ordner andet tilbehør til Bjørnens fødselsdagsmiddag senere på dagen.

1 kommentar:

Karen sagde ...

Hva er det for noget med en mole på komfuret? Jeg troede at mole var en kold sovs fx. guacamole. Hvad gør du med din?
Hilsen Karen