lørdag den 21. februar 2009

Frugt og fibre

Mens jeg venter på at opskriften på foccacia med tomat og macadamia, falder ned fra hukommelsen, og lander i indbakken, læner jeg mig op af et løfte om mere grønt, mere frugt og flere fibre.

Ved hånden har jeg finsk knækbrød med god kommensmag, økologiske bananer, den slags aberne i Zoo sætter størst pris på, og lidt friskkværnet peber. Jeg har undladt mayoen, for jeg er for doven til at åbne køleskabet, og skrue låget af bøtten.

Ups, der var den! Krydderiet, gratis fra Irma. Septembernummeret, 3/2008. Side 34. Ja, rigtig, det var lige den, jeg skulle bruge.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du kommer simpelthen mayonnaise på din bananmad? Det er da vist ikke helt almindeligt, er det? :)

Sifka sagde ...

Hej Tris, ja det gør jeg da, og derefter masser af kværnet peber ovenpå. Almindeligt? Mjoh, nahj, måske?

Anonym sagde ...

Heh. Jeg synes det er synd for bananen. Eller mayonnaisen, alt efter hvilken side man ser det fra. Men hver sin lyst. Min xmand skulle have remoulade i sine forårsruller, så deet... :)

Anonym sagde ...

Uhm, bananmad. Det skal jeg vist prøve at få lavet en af de næste dage.