tirsdag den 3. februar 2009

Hånd om hotte hunde

Jeg stod ved min egen pølsevogn ude i mit køkken, og guffede et par hotte hunde i mig. Jeg overvejede, at åbne vinduet, og smide de hjemmstrikkede sokker, for at gøre oplevelsen mere autentisk, men uden opvarmet Congobajer ved hånden, ville det nok blive for koldt i længden. Så jeg afstod.

Et hakket rødløg og et kraftigt drys purløg blev blandet op med saften fra en lime. Tapanaden af rød peberfrugt blev vendt med lidt Hellmanns mayo, og en håndfuld pinjekerner tog farve på en hot pande.

Pølserne blev varmet i vand med bouillon, og brødet varmet i ovnen. Hverken pølser, eller brød var hjemmegjorte, men who cares når man er trængende.6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Øv! Jeg havde lige bestemt, at jeg IKKE skulle bestille veganerpølser i Tyskland i denne måned. Men nu bliver jeg vist nødt til at gøre det alligevel, for jeg kunne virkelig godt spise sådan en god hotdog lige nu. Jeg må vist også lige se om de ikke har et tilbud om "ekspress delivery".

HANNE sagde ...

Mums :O)

Bettys blog sagde ...

Uhm.... det lyder bare lækkert

Annette sagde ...

Det ville aldrig være blevet autentisk under nogen omstændigheder - med alle de lækkerier, du putter i din hotdog :o)

Madame sagde ...

Det lyder rigtig lækkert! Meget bedre end den fra pølsevognen :-)

Nille sagde ...

TRÆNGENDE???????? Jeg er stadig én i underskud efter min alt for tidlige bortgang fra blogtræf!

Næste gang jeg lander i København kaster jeg mig over pølsevognen i ankomsthallen - men din udgave ser nu væsentligt bedre ud...

Mission: Undersøge om der kan købes i det mindste pølsebrød i dette barbariske land!!! Resten kan vel skaffes med lidt velvilje!